Minder risico's. Meer tijd voor je missie.
info@haf-id.nl
+3120 899 51 63

“Onze missie is om organisaties veilig te laten werken met behulp van Microsoft 365 technologie. Zodat organisaties zich kunnen focussen op wat echt belangrijk en beschermd zijn voor de aanvallen van morgen.”

Uiteindelijk is ons doel een veilige wereld te creëren waarin mensen veilig, efficient en productief met elkaar kunnen werken.

Wij maken security werkbaar

Wat ons opvalt: een tekort aan goede Security Consultants met een mensgerichte aanpak. Naar ons idee ligt er te veel focus op complexiteit en technologie, waardoor beveiliging als complex wordt gezien. De strategie voor informatiebeveiliging is niet gericht op het ondersteunen van de mensen binnen de organisatie, maar wordt vanuit angst bedreven, waardoor Microsoft 365 volledig is geïsoleerd. Zonder na te denken over de gevolgen voor de gebruiker. Wij helpen door security veilig en werkbaar te houden met bewust verstand.

Hafid el Addouti, founder of Haf-ID
Hafid el Addouti, founder of Haf-ID

Onze aanpak

Informatiebeveiliging draait om informatie veilig en toegankelijk te maken voor elke medewerker. En dat mensen bewust worden van de risico’s die technologie voor informatievoorziening met zich meebrengt. Haf-ID helpt Security en IT-managers met de juiste mindset voor informatiebeveiliging zonder onnodige aannames. Zo brengen we ze in staat om gegronde keuzes te maken in de strategie en bereiden ze voor op de cyberaanvallen van morgen.

Mensgericht

Informatie veilig toegankelijk maken voor elke werknemer.

Expertise

Uitgebreide kennis en ervaring in Microsoft 365.

Security Specialist

Bij ons kun je rekenen op een professional.

Afspraak = afspraak

Duidelijke en open communicatie.

Hafid el Addouti, founder of Haf-ID

Waarom kiezen voor Haf-ID

Wij leveren maatwerk voor iedereen. Praktisch en schaalbaar. Door de jaren heen heb ik gezien dat de aandacht gericht is op technologie en complexiteit, maar voor mij gaat het om eenvoud en begrip voor de medewerker. Duidelijkheid in mogelijkheden én verminderen van risico’s.

Complexe en betrouwbare informatie is waardevol, maar niet zonder risico’s. Wij helpen je om zonder onnodige barrières het maximale uit Microsoft 365 te halen. Zodat we stap voor stap naar een veilige omgeving excelleren waar jouw organisatie productief en efficiënt kan werken.

Hafid el Addouti, Founder

Kijk ook naar onze vacatures

Open sollicitatie

Haf-ID is altijd op zoek naar getalenteerde Security Consultants, Engineers en stagiaires.Kortom: Mensen met een passie voor IT security en het helpen van de mens voor een veilige digitale wereld! Wil je ondernemen in loondienst en bouwen aan een groter geheel? Uit je comfortzone stappen en groeien als persoon? Haf-IDWij helpen mensen met veilig digitaal werken […]

Liever even bellen?    © Copyright 2024 | Website door Company Fuel