Minder risico's. Meer tijd voor je missie.
info@haf-id.nl
+3120 899 51 63

Stel je voor: je hebt een tekort aan IT-personeel en de medewerkers die je hebt zijn druk met het oplossen van incidenten. Het overige werk blijft liggen en ook de IT-problemen raken niet structureel opgelost.

Ook ontwikkel je weinig door op het gebied van Microsoft 365 en merk je dat je organisatie achterloopt. Wat ervoor zorgt dat je de ontwikkelingen maar net kunt bijbenen. Je wilt innoveren maar dat gaat niet door alle hectiek in de uitvoering. Je ziet de risico’s, maar hebt niet de capaciteit of kennis.

Daar komt ook nog allerlei wet- en regelgeving bij, waardoor je al helemaal niet meer weet waar je moet beginnen.

Wat nu?

Creëer ruimte voor doorontwikkeling

Wij bieden consultancy & services aan om je te helpen bij innovatie en doorontwikkeling. Dat doen we met advies en ondersteuning in het beheer van Microsoft 365. Zo lossen we incidenten en problemen structureel op en blijven deze monitoren.

Door het vaste maandelijkse bedrag weet je precies waar je aan toe bent. Je hebt nu bovendien een partner die je bijstaat met complexe IT-problemen.

Hafid el Addouti, founder of Haf-ID

Afspraak = afspraak

Duidelijke en open communicatie vanaf het begin

Expertise

Onze expertise en ervaring laat ons nooit in de steek.

Persoonlijke aandacht

Onze aandacht en tijd voor jou is voor ons belangrijk.

Innoveren

We houden de laatste ontwikkelingen voor je bij.

Hafid el Addouti, founder of Haf-ID

Hoe werken we samen?

Je kiest een abonnement

Een security specialist helpt je met advies en support in Microsoft 365. Hiermee ben je verzekerd van een ervaren Microsoft-expert. We maken afspraken over de reactietijd en het procesverloop en we helpen je met advies en proactief beheer van Microsoft 365. Jouw taak? Focus op wat echt belangrijk is: de kernactiviteit van je organisatie.

Je neemt een strippenkaart

Elke organisatie is anders. Wellicht zit je niet te wachten op een abonnement of overeenkomst. Op zo’n moment kun je ook gebruik maken van een strippenkaart. Deze besteed je gedurende een jaar lang aan support van een security specialist of consultancy.

Hafid el Addouti, founder of Haf-ID

Hafid el Addouti, Haf-ID

+3120 899 51 63

De mogelijkheden bespreken

Ben je nieuwsgierig geworden hoe we je verder kunnen helpen? Vraag een vrijblijvend strategiegesprek aan.

Een vraag stellen

    Teruggebeld worden?      © Copyright 2024 | Website door Company Fuel