Minder risico's. Meer tijd voor je missie.
info@haf-id.nl
+3120 899 51 63

Meer uit Microsoft 365 zonder extra investering

20/11/21

Jouw organisatie maakt gebruik van Microsoft 365. Echter haal je niet volledig alle functionaliteiten eruit. Dit is een gemiste kans, je doet immers een investering, waar je niet volledig gebruik van maakt! Hoe mooi is het om je te verdiepen van wat er mogelijk is, om jouw organisatie meer te kunnen helpen. En quickwins te kunnen implementeren, waar jouw organisatie iets aan kan hebben.

Het uitvogelen van de licenties van Microsoft kan best een uitdaging zijn. Het licentie model van Microsoft kan best complex zijn voor iemand, die er niet dagelijks mee bezig is. De vraag of het nog makkelijker wordt, is iets waar we geen antwoord op hebben. Wel kunnen we het voor ons zelf makkelijk maken.

Hiervoor is een handige website beschikbaar. Je kunt de website hier vinden. Deze website gebruiken wij zelf dagelijks ook. De website geeft een overzichtelijke weergave van diverse features. Wil je meer informatie over de features, klik dan op de feature en je kunt hier meer over lezen. Enorm nuttig, en eenvoudig om te zien welke mogelijkheden er zitten in de licenties.

Je kunt nu eens gaan kijken, welke licentie jouw organisatie gebruikt. Voorbeeld: Stel jouw organisatie neemt de Enterprise Mobility + Security E3 af (zoals het voorbeeld hierboven). Je kunt dan gaan onderzoeken, wat jouw organisatie op dit moment nog niet in gebruik neemt. Eventueel meer informatie over de features kun je verkrijgen door door te klikken.

Op basis van de features die jouw organisatie nog niet gebruikt, kun je bijvoorbeeld jouw strategie of roadmap hierop stemmen. Of juist snelle quickwins implementeren voor meer veiligheid of productiviteit. Hiermee kun je jouw organisatie verder helpen vaak zonder extra investering in meer licenties.

Meer weten?

Wij hopen dat we je op weg hebben geholpen, om meer uit Microsoft 365 te halen. Mocht je ergens vast lopen bij de implementatie of roadmap? Of heb je een licentie vraag? Neem dan snel contact met ons op.

┬ę Copyright 2024 | Website door Company Fuel